Arena Hospitality Group dobitnik Zlatne koze za najbolji turistički proizvod u 2018.

NAGRADA DAROVANA U HUMANITARNU AKCIJU 'ULJANIK ZA BOLJE SUTRA'
Dana 21.12.2018. u hotelu Parentium u Poreču održala se ovogodišnja dodjela priznanja Turističke zajednice Istarske županije najboljima u turističkom marketingu Istre – “Zlatna koza – Capra d’oro”. Priznanja su se dodjeljivala u četiri kategorije: inovativni proizvodi, turistički proizvodi, vizualne komunikacije i eventi.

Turistička zajednica Istarske županije prepoznala je kvalitetu novog proizvoda Arena Hospitality Groupe Arena One 99 Glampinga, nedavno nagrađenog i sa “Turističkim cvijetom – kvaliteta za Hrvatsku” od strane HTZ, HGK i KUH-a kao najbolji kamp sa glamping ponudom u Hrvatskoj 2018. i u kategoriji sa 7 nominiranih turističkih proizvoda dodjelila mu priznanje “Zlatna koza - Capra d'oro za 2018. godinu u kategoriji turistički proizvod”

Da podsjetimo, Arena One 99 Glamping je otvoren krajem lipnja 2018-te na lokaciji bivšeg autokampa Arena Pomer. Svojim gostima nudi osam različitih, posebno osmišljenih smještajnih jedinica, tj. glamping šatora. Neovisno o njihovoj veličini ili koliko osoba primaju (od dvije do šest), vrhunski komfor i luksuz je ujednačen a svaki šator je bogato opremljen - klima, LCD Flat screen TV, ILLY aparat za espreso kavu, kompletno opremljena kuhinjica, kupaonica s luksuznim setom kozmetike, sve na razini modernih hotela visoke kategorije.
Osim vrhunskog komfora u šatorima i svi ostali objekti te dodatni sadržaji kampa osmišljeni su sa svrhom pružanja luksuznog odmora svojim gostima. Raskošna wellness zona na otvorenom, s whirlpoolima, masažama, saunom, kišnom sobom, prostorima za opuštanje te otvorenom platformom za yoga programme i outdoor fitnessom nudi gostima prostor za odmor duha i tijela.
Kako bi se osigurao miran i tih odmor, motornim vozilima je zabranjen ulazak u kamp, a komunikacija u unutar kampa se vrši električnim vozilima što kamp čini održivim, smanjuje emisiju CO2, istodobno nudeći „zeleni“, a neki će ga doživjeti i kao zabavan prijevoz. Također, vlasnicima sve popularnijih električnih vozila na raspolaganju su besplatni punjači – jedan tesla punjač i jedan univerzalni.
Za najmlađe goste kampa posebno su osmišljena igrališta i animacijski sadržaji, te dva posebno opremljena šatora za djecu i teenegere – „One4Kids” i „One4Teens”.

Dobivena novčana nagrada koja slijedi uz navedeno priznanje je u suradnji sa TZIŽ i ostalim nagrađenima darovana u humanitarnu akciju „Uljanik za bolje sutra“.
(Rex)

Facebook komentari