All stars Rock Party uz DJ - a i koncert grupe Snovi

PETAK U KLUBU ULJANIK
U petak, 2. ožujka, klub Uljanik se vraća s tematskim partyem "All Stars Rock Party" koji donosi sve najpoznatije uratke iz svijeta rock glazbe, u širem pojmu riječi. 
Naime, "All Stars Rock Party" je koncipiran kao večer koja s jedne strane donosi DJ program u sklopu kojega se puštaju najpoznatije stvari iz domene rock glazbe, što znači širok - gotovo četrdesetogodišnji raspon uz bednove kao što su The Rolling Stones, Black Sabbath, Pink Floyd, The Clash, U2, Nirvana, Foo Fighters i dr., dok s druge strane, u manjoj klupskoj dvorani donosi koncertne nastupe bendova, koji predstavljaju aktualna kretanja kao i budućnost scene s ovih prostora. Party počinje od 22 sata.
Tom prigodom, premijerni pulski nastup imati će progressive rock grupa Snovi iz Pule. Riječ je o četveročlanom sastavu koji je krenuo s radom 2009. godine a na pulsku scenu je donio do tada nečujenu kombinaciju stilova, te tako uz progressivne rock dijelove koji se isprepliću s psihodeličnom i ambijentalnom stranom, većim dijelom instrumentalna, no u svakome slučaju "pitka" - u mnogočemu filmska - bajkovita glazba, Snove stavlja u kategoriju najoriginalnijih bendova novijeg vremena s ovih prostora. 
U sastavu Snova djeluju iskusni glazbenici, te tako gitaru svira Marino Buršić (ex Pneumonia, Haze), za bubnjevima je Branko Crnogorčić (ex Funky Junky, Haze), za basom je Marko Kalčić (svira bas u Ruiz i Svadbas, producirao albume bendova Ruiz, Erotic Biljan and His Heretics, She loves Pablo, Gatuzo, Gretta, Dosh Lee i dr.), dok klavijature svira Roberta Paljar. 
Album prvijenac Snovi objavljuju početkom 2011., te materijal uz CD izdanje biva predstavljen i putem web stranice http://www.snovi.net. Premijerni nastup Snovi su imali u sklopu festivala "Sedam dana stvaranja" u Pazinu iste godine. Tijekom 2012. godine u planu su koncertne aktivnosti i rad na novom materijalu. (REX)

Facebook komentari