Akcija “Solidarnost na djelu 2019” u Labinu

LABIN, ČETVRTAK, 10. LISTOPADA OD 9 SATI
Pozivaju se sve Labinjani da i ove godine podrže humanitarnu akciju Crvenog križa Labin pod nazivom „Solidarnost na djelu“,  koju provode već 47. godinu zaredom, a koja se održava u četvrtak, 10. listopada.

Akcija „Solidarnost na djelu“ na labinskom području okrenuta je potrebama oko 130 obitelji Labinštine kojima je mjesec predug za njihove financijske mogućnosti, te im se u prosincu želi iz tih sredstava kupiti božićne pakete s hranom.

Također, želi se pomoći i učenicima svih škola Labinštine, čiji roditelji teže pokrivaju njihove potrebe, putem školskog fonda stvorenim da im se pokušaju pružiti jednake mogućnosti.
    
Svi koji žele i mogu, u četvrtak mogu donirati bilo koji iznos volonterima Crvenog križa na sabirnim mjestima, a zauzvrat će dobiti bon ovjeren žigom. Volonteri će biti označeni ovjerenom akreditacijom, a srest ćete ih u Gornjem Labinu, na tržnici, u centru na Zelenicama, u Marketu Kature, Opskrbnom centru, Konzumu, na benzinskim postajama Ina i Crodux, te u Rapcu. Akcija će se većim dijelom provoditi od 09,00 do 13,00 sati.

U poslijepodnevnim satima, od 16,00 do 20,00 sati novac i hrana prikupljat će se u Konzumu, Marketu Kature te Opskrbnom centru.
    
Donacije će se prikupljati i u svim školama i vrtićima Labinštine uz pomoć učenika, i u većem dijelu Općine Kršan, Pićan, Raša i Sv.Nedelja, te na Vinežu.
    
Istog dana do 20,00 sati, u prostorijama Crvenog križa sakupljati će se nekvarljiva hrana i higijenske potrepštine.
    
(rex)

Facebook komentari