Adaptacija u Strukovnoj školi Pula

UREĐENO ULAZNO STUBIŠTE I ULAZ ISPRED DVORANE ZA TZK
U Strukovnoj školi Pula okončani su radovi na adaptaciji i uređenju ulaznog stubišta kao i uređenju ulaza ispred dvorane za Tjelesnu i zdravstvenu kulturu nakon čega je 18. prosinca 2018. godine izvršena i primopredaja radova. Uz pročelnicu Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije Patriciju Percan, primopredaji radova nazočili su i predstavnici izvođača radova i nadzora. 

„Svi predviđeni radovi napravljeni su u dogovorenom roku, nastava se neometano odvijala i sve je izvrsno funkcioniralo. Poboljšanja koja su postignuta uređenjem i adaptacijom djelovat će na sadašnje generacije, kao i na one generacije koje dolaze, poticajno i motivirajuće“, istaknuo je ravnatelj Strukovne škole Pula Ivo Bebek i zahvalio Upravnom odjelu za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije na čelu s pročelnicom Patricijom Percan. 

Pročelnica Percan izrazila je zadovoljstvo što su započete investicije uspješno okončane i predane uz važeću dokumentaciju. Istaknula je kako je Istarska županija u mnogo navrata ulagala u pojedinačne projekte uređenja Strukovne škole Pula, da je do sada dosta toga napravljeno, ali kako je školska zgrada velika, potrebno je neprestano činiti napore u poboljšanju materijalnih uvjeta škole.

(REx)

Facebook komentari