5. tradicionalni “Božić u INK” uz Klapu Rišpet i Miu Negovetić !

ULAZNICE ZA HUMANITARNI GALA DOGAĐAJ KUPITE OD 4. PROSINCA
"Prosinac u Puli" već je punih pet godina obogaćen za jednu gala i humanitarnu priču, koju su Puležani objeručke prihvatili od njezinog prvog izdanja. Riječ je, o sada već 5. tradicionalnom božićnom humanitarnom koncertu  „Božić u INK“ , koji će se održati u ovoj istarskoj kazališnoj kući nekoliko dana pred sam Božić, u subotu, 23. prosinca s početkom u 20.00 sati.

Nakon koncerata Tomislava Bralića i klape Pinguentum, Tedija Spalata i klape Motovun, Nine Badrić i sestara Ivane i Marije Husar te prošlogodišnjeg nastupa Vanne i Lee Dekleva, ove godine na "Božiću u INK" nastupaju Klapa Rišpet i Ivo Amulić te riječka senzacija Mia Negovetić.

Do sada je u četiri godine u humane svrhe prikupljeno više od 120 tisuća kuna, a kome će ove godine biti uplaćen prihod od ulaznica ovih će dana odlučiti Humanitarna mreža Grada Pule.

Ulaznice za ovaj gala Božićni koncert u INK mogu se kupiti od ponedjeljka 4. Prosinca na blagajni INK od 10.00 do 13.00 sati.

Pokrovitelji "Božića u INK" su: Arena Hospitality group, Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule.

Prisjetimo se i zajedno nekih mudrih misli, vezanih uz dobročinstvo i dobrotu:
"Dobro se može vidjeti samo srcem! Najbitnije je uvijek sakriveno oku!" - Antoine de Saint - Exupery, ili  "Ni vatra ni vjetar, ni rođenje ni smrt, ne mogu izbrisati naša dobra djela" - Buddha ili pak:  "Tko čini dobro od njega se još više dobra očekuje" - Ivo Andrić.

Vidimo se 23. prosinca u INK Pula!

(J. Vitasović)
 

Facebook komentari