2Cellos razorili Beograd spektakularnim koncertom na Kalemegdanu

NA KRAJU KONCERTA NA BINI IM SE PRIDRUŽIO I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ
Sada već svjetska atrakcija duo 2Cellos razorio je svojom svirkom prošle subote Beograd, tj. Kalemegdan gdje je koncert održan. 2Cellos su privukli na Kalemegdan preko 10.000 obožavatelje koji su sjajno primili hrvatske čeliste, sudjelujući s njima tijekom cijele svirke.  

Prvi dio koncerta je uz glazbenike Beogradske filharmonije bio namijenjen onima koji vole nježnije - filmske note, pa smo mogli čuti numere iz Titanica, Kuma, Vatrenih kočija, Kišnog čovjeka i mnoge druge.

Nakon najave Stjepana Hausera, da neće puno ''daviti'' s laganim pjesmama, krenuo je drugi dio koncerta kojeg su odradili rokerski uz pomoć sjajnog bubnjara Dušana Kranjca, pa su se mogli čuti hitovi koji su ih proslavili kao što su Thunderstruck (AC/DC), Smooth Criminal (Michael Jackson), Satisfaction (Rolling Stones), Despacito (Luis Fonsi ft Daddy Yankee), Highway to Hell (AC/DC), Smells Like Teen Spirit (Nirvana), da bi na kraju uz veliko odobravanje publike odsvirali ''Lane moje'', a glasom im se pridružio sam Željko Joksimović koji je za 2Cellos rekao da su genijalci i da mu je čast biti s njima na bini.

(Dorijan Vrkljan/foto Wood Rs)

Facebook komentari