22-godišnjak prijavljen zbog četiri kaznena djela

UKRAO EL. BICIKL, BICIKL, BOCU ALKOHOLNOG PIĆA, RONILAČKU OPREMU...
Pulska je policija, u suradnji s rovinjskom, provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 22-godišnjak počinio četiri kaznena djela, i to jednu tešku krađu i tri krađe. Mladića se sumnjiči da je 27. lipnja u večernjim satima, u hodniku zgrade u Gundulićevoj ulici u Puli, otuđio električni bicikl Cube, čime je 40-godišnjeg vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

Potom je 6. srpnja u jutarnjim satima, u kampu na području Pule, iskoristio nepažnju 60-godišnjeg švicarskog državljanina koji je nakratko otišao u trgovinu i otuđio mu bicikl Giant, čime ga je oštetio za više tisuća kuna. Istog dana osumnjičeni je u trgovini u istom kampu pokušao otuđiti bocu alkoholnog pića, no nije uspio s obzirom da su ga djelatnici uočili.

Na području Rovinja, odnosno iz dvorišta na Obali Giordano Paliaga, 22-godišnjak je otuđio raznu ronilačku opremu i druge predmete, čime je oštetio jedanaest stranih državljana za više tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 7. srpnja u jutarnjim satima, osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

(REX)
 

Facebook komentari