2. sportsko-gastronomska manifestacija ‘’Štikla and BEERun’’

PETAK, 15. LIPNJA U 20,30 SATI U ISTARSKOJ ULICI
U petak 15. lipnja u 20,30 sati, u Istarskoj ulici pored pulske Arene, održat će se druga sportsko-gastronomska manifestacija Štikla and BEERun. U sklopu utrke održava se i aukcija poznatih štikli čije su vlasnice Ivana Husar, Nina Badrić i Frajle. Kompletan prihod od aukcije štikli ide udruzi "Pokloni im budućnost", a traje na Facebook stranici Udruge, a završetak aukcije je 15. lipnja u 19 sati.

Utrka na štiklama "Štikla run" na sto metara počinje u 20.30 sati, a uvjet je da štikle moraju biti bez platforme, peta ne smije imati dva centimetra površine, a peta mora biti visoka barem sedam centimetara.

Nakon dodjele nagrada, oko 8,45 sati starta i Tappo sprint BEERun, utrka na četiri puta sto metara s četiri stanice za ispijanje piva. Kad sudac da znak treba se popiti jedan decilitar pive pa se trči prema semaforu gdje je drugi decilitar pive, potom se vrate natrag po treći decilitar pive, trče do Arene gdje je četvrti decilitar pive, a potom se vrate nazad.

Napomenimo da će zbog utrke Istarska ulica biti zatvorena od 20.30 do 21 sat, a nakon utrka slijedi zabavni program te iznenađenje za sudionike i goste u Tappo Wine &Food baru.

(rex)

Facebook komentari