13. Dani meda u Pazinu

23.2. I 24.2. U PROSTORIMA ŠKOLSKE DVORANE, ULAZ SLOBODAN
Udruga pčelara “Lipa” Pazin, pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina, u suorganizaciji LAG “Središnja Istra”, Turističke zajednice središnje Istre, Udruženja obrtnika Pazin i ove godine organizira međunarodnu prodajnu izložbu pčelarske opreme i pčelarskih proizvoda "13. Dani meda".

23. i 24.2. u Pazinu će se okupiti više od 110 proizvođača meda i drugih pčelinjih proizvoda, te izlagača pčelarske opreme. Izlagači, porijeklom iz čitave Hrvatske, među kojima najbrojniji dolaze iz Istre i Primorsko-goranske županije, te iz Poljske, Slovenije i Mađarske predstavit će svoje proizvode svim ljubiteljima meda. Zainteresirani posjetitelji imat će mogućnost prisustvovati i stručno edukativnom skupu: 13. Dani meda, koji će se održati u subotu, 24. veljače 2018. godine.

S ciljem dodatne valorizacije i promocije meda kao visokovrijedne namirnice u sklopu „13. Dana meda“ održavaju se 2. dani Mednih delicija – gastronomska ponuda jela s pčelinjim proizvodima u ugostiteljskim objektima na području TZ središnje Istre.

Na ovogodišnjim 13. Danima meda održat će se promocija 8. generacije polaznika pčelarske škole, u organizaciji udruge pčelara „Lipa“ Pazin.

Izložba 13. Dani meda otvorena je 23. veljače 2018. od 10:00 do 20:00 sati i
24. veljače 2018. od 8:00 do 19:00 sati. Manifestacija se održava u prostorima Gradsko-školske sportske dvorane u Pazinu.

Pozivamo sve ljubitelje meda da posjete Pazin i ne propuste priliku upoznati raznoliku ponudu međunarodnih izlagača. Ulaz na izložbu i sva predavanja besplatni su i otvoreni za sve zainteresirane posjetitelje. (REx)

Facebook komentari